Tehnologije

Tehnologije

.NET

Ova Microsoftova razvojna platforma je odličan izbor tokom prethodne dvije decenije, uglavnom zbog svojih intuitivnih i raznovrsnih razvojnih okruženja, programskih jezika i alata. C# i .NET Framework/Core su, skoro univerzalno, hvaljeni kao jedni od „najomiljenijih“ tehnologija za veb razvoj. S obzirom na njihovo dugogodišnje prisustvo i razvoj, može se reći da su funkcionalno bogatiji i kompletniji od njihovih novijih alternativa.

ORACLE

Skalabilnost i visok nivo bezbjednosti, uvijek su činile Oracle baze pogodnim za upotrebu u raznim informacionim sistemima. Oracle tehnologije i danas imaju prednost u odnosu na konkurente u pogledu osnovnih karakteristika baze podataka i savremenih funkcionalnosti.

DEVOPS

Naši developeri integrišu svoje izmjene u centralni ripozitorijum, nakon čega se pokreće automatizovano verzionisanje i testiranje. Kontinuirana integracija se koristi u većini naših projekata u cilju postizanja kvalitetnijeg i bržeg razvoja.

MICROSERVICES

Mikroservisi imaju važnu ulogu u savremenom razvoju, omogućavajući lakši deployment, testiranje i dugoročno održavanje naših rešenja. Podjelom složenih sistema na kolekciju nezavisnih komponenti, mikroservisi omogućavaju jednostavan i agilan razvoj koji ide u korak sa savremenim poslovnim zahtjevima.


Volimo da ovlađujemo novim i uzbudljivim tehnologijama i alatima koji nas motivišu da razvijamo  lijepe i funkcionalne softvere

O našem radu

Prati nas

Informacije:
[email protected]

Tehnička podrška: [email protected]

Telefon:  +382 (0) 20 664 808