• Analiza poslovnih procesa

Konsultantske usluge koje nudimo pomažu našim klijentima da povećaju produktivnost, smanje ili eliminišu poslovne rizike, automatizuju procese, integrišu softvere trećih strana, steknu vrijedne uvide iz podataka kao pomoć poslovnom odlučivanju, usklade poslovne procese sa propisima i povećaju sigurnost krajnjih proizvoda.

  • IT konsalting:

Naše konsultantske usluge pomažu klijentima da procijene svoje mogućnosti i primijene pravu tehnologiju koja može da preoblikuje njihovo poslovanje i procese u cilju dostizanja većeg nivoa digitalne izvrsnosti. Prava tehnologija je uvijek važna za uspješnu IT implementaciju stoga, naš tim inženjera i konsultanata pruža dodatnu vrijednost naporima klijenata da zadrže efikasnost postojećih aplikacija ili da unesu najnovije tehnologije u svoje IT okruženje.

Infostream nudi usluge u okviru cijelog procesa razvoja softvera uključujući konsalting o različitim aspektima kao što su: poslovna analiza, arhitektura aplikacija, UI/UX dizajn, razvoj, testiranje, bezbjednost projekta itd.


Volimo da ovlađujemo novim i uzbudljivim tehnologijama i alatima koji nas motivišu da razvijamo  lijepe i funkcionalne softvere

O našem radu

Prati nas

Informacije:
[email protected]

Tehnička podrška: [email protected]

Telefon:  +382 (0) 20 664 808