O nama.

Specijalizovani smo za razvoj poslovnih IT rješenja u oblasti finansija i javnih usluga.

Naš pristup obuhvata korišćenje fleksibilne i agilne metodologije za razvoj softvera sa konkretnim i snažnim stilom upravljanja projektima, verifikovanim i usklađenim sa ISO standardima u oblastima upravljanja bezbjednošću informacija i softverskom inženjeringu, kao i razvoju i održavanju softvera.

Naš tim inženjera i konsultanata, sa preko 15 godina iskustva, u stanju je da implementira velike poslovne IT sisteme u okviru predviđenog roka i budžeta.

Volimo da ovlađujemo novim i uzbudljivim tehnologijama i alatima koji nas motivišu da razvijamo lijepe i funkcionalne softvere. Koristeći našu tehnološku ekspertizu u Oracle, Microsoft .NET, C#, MVC, Java, Angular, Apex, razvijamo vrhunska softverska rješenja prema zahtjevima klijenata.


Biti pouzdan partner digitalnoj zajednici, odgovoran subjekt u ekonomskom ekosistemu, pokretač pozitivnih promjena i inovacija ostaju ciljevi Infostreama za budućnost.

O nama

Specijalizovani smo za razvoj poslovnih IT rješenja u oblasti finansija i javnih usluga.

Naš pristup obuhvata korišćenje fleksibilne i agilne metodologije za razvoj softvera sa konkretnim i snažnim  stilom upravljanja projektima, verifikovanim i usklađenim sa ISO standardima u oblastima upravljanja bezbjednošću informacija i softverskom inženjeringu, kao i razvoju i održavanju softvera.

Naš tim inženjera i konsultanata, sa preko 15 godina iskustva, u stanju je da implementira velike poslovne IT sisteme  u okviru predviđenog roka i budžeta.

Volimo da ovlađujemo novim i uzbudljivim tehnologijama i alatima koji nas motivišu da razvijamo  lijepe i funkcionalne softvere. Koristeći našu tehnološku ekspertizu u Oracle, Microsoft .NET, C#, MVC, Java, Angular, Apex, razvijamo vrhunska softverska rješenja prema zahtjevima klijenata.

Biti pouzdan partner digitalnoj zajednici, odgovoran subjekt u ekonomskom ekosistemu, pokretač pozitivnih promjena i inovacija ostaju ciljevi Infostreama za budućnost.

Vrijednosti koje nas
pokreću:

Ugrađujemo dodatnu vrijednost

Stavljamo fokus na stvaranje nove vrijednosti za sve zainteresovane strane našeg poslovanja.

Težimo izvrsnosti

Njegujemo stručnost. Fokusiramo se na rješenja, a ne na probleme.

Odgovornost na prvom mjestu

Istovremeno obraćamo pažnju na uspjeh naših zaposlenih, partnera i kupaca.

Nosimo luču

Težimo tehnološkoj izvrsnosti i inovacijama.

Trajni partnerski odnos

Vjerujemo da je trajna saradnja ključna komponenta za postizanje odličnih rezultata i proizvoda. Naš cilj je da postanemo kredibilan i dugoročni partner našim klijentima.

Menadžment

Address:

Rista Dragićevića br. 4
Podgorica, Montenegro

Phone:

+382 (0) 20 664 808

Email:

Info: [email protected]
Technical support: [email protected]
Sales: [email protected]
Accounting: [email protected]


Volimo da ovlađujemo novim i uzbudljivim tehnologijama i alatima koji nas motivišu da razvijamo  lijepe i funkcionalne softvere

O našem radu

Prati nas

Informacije:
[email protected]

Tehnička podrška: [email protected]

Telefon:  +382 (0) 20 664 808