Razvoj finansijskih softvera

Dizajniramo, razvijamo i implementiramo finansijske softvere u kompanijama i javnim institucijama u skladu sa potrebama klijenata. Spajamo tehnologiju sa ponudom i proizvodima finansijskih institucija i kompanija kako bismo povećali vrijednost koju isporučuju  svojim korisnicima.

Registri

Finansijski softverski sistemi često se baziraju na podacima iz različitih registara. Razvijamo registre kao bezbjedno skladište podataka o učesnicima poslovnih procesa, nastalih sprovođenjem upravnog postupka. Posjedujemo bogato iskustvo u razvoju:

  • Registra stanovništva (RS)
  • Registra privrednih subjekata (RPS)
  • Registra zaposlenih (RZ)
  • Adresnog registra (AR).

Digitalna transformacija

Pomažemo kompanijama i institucijama u sve većoj potrebi za transformacijom ka digitalizovanom i automatizovanom poslovanju. Razvijamo sisteme za prikupljanje dokumenata i drugih nestrukturiranih informacija, pretvarajući ih u digitalni oblik, uz centralizovanu obradu. Ovakvi sistemi čini informacije bezbjednim i uvijek dostupnim.

IT infrastruktura

Nastojimo da primijenimo tehnologiju prema poslovnim zahtjevima naših klijenata. Precizno usklađivanje različitih tehnologija sa njihovim potrebama je naša ključna prednost. Kroz naše bogato iskustvo, kreirali smo paket usluga i tehnologija kako bismo bili prilagodljivi i spremni za brze promjene. Ovo nam omogućava da isporučimo brze, efektne rezultate u skladu sa inicijativama i potrebama klijenata.

Konsalting

Konsultantske usluge pomažu našim klijentima da prepoznaju i procijene svoje mogućnosti, primijene odgovarajuću tehnologiju koja može da preoblikuje njihovo poslovanje i poslovne procese, kako bi postigli veći stepen inovativnost i izvrsnosti.

Poslovna IT zaštita -Bitdefender antivirus

Da li znate da se broj sajber napada povećao za 42% u prvoj polovini 2022 godine? Svaki biznis posjeduje bitne podatke bez kojih bi svakodnevno poslovanje bilo nemoguće.

Ne dozvolite da postanete laka meta sajber napada koji će biti sve učestaliji u budućem periodu.

security

Razvoj i implementacija kvalitetnih poslovnih softverskih rešenja.

Projekti:

Vjerujemo da se moderna It rješenja mogu koristiti na efikasan, produktivan i primjenjiv način u svakodnevnom poslu.

Tehnologije koje koristimo

Efikasnost je korišćenje pravih tehnologija za konkretne poslovne potrebe. Volimo da ovlađujemo novim i uzbudljivim tehnologijama i alatima koji nas motivišu da razvijamo  lijepe i funkcionalne softvere. Koristeći našu tehnološku ekspertizu u Oracle, Microsoft .NET, C#, MVC, Java, Angular, Apex, razvijamo vrhunska softverska rješenja prema zahtjevima klijenata.


Volimo da ovlađujemo novim i uzbudljivim tehnologijama i alatima koji nas motivišu da razvijamo  lijepe i funkcionalne softvere

O našem radu

Prati nas

Informacije:
[email protected]

Tehnička podrška: [email protected]

Telefon:  +382 (0) 20 664 808